1400/6/13 شنبه
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور خبر داد:
کلیه کلاسهای ترم آینده الکترونیکی است

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: کلیه فرایندهای آموزشی و برگزاری کلاسهای دانشگاه پیام نور در ترم آتی به صورت الکترونیکی است.

به گزارش،روابط عمومی، امیرحسین بهروز افزود: با توجه به پیگیری های مکرر دانشجویان و نگرانی آنها برای بیماری کرونا، دانشگاه پیام نور به منظور حفظ سلامت و آرامش روحی دانشجویان ترم آتی را نیز  به صورت کاملا الکترونیکی برگزار می کند.

وی یادآور شد: برگزاری الکترونیکی کلاسها و همچنین کلیه فرایندهای آموزشی، شامل دانشجویان این دانشگاه در تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا خواهد بود.

امیرحسین بهروز در پایان با اشاره به زیرساختهای غنی الکترونیکی در دانشگاه پیام نور گفت: با آغاز پاندمی کرونا دانشگاه پیام نور علیرغم اینکه حجم بالایی از آزمونهای خود را به صورت الکترونیکی برگزار میکرد، توانست با تقویت زیرساختهاعلاوه بر برگزاری الکترونیکی کلیه کلاسها، تعداد ۳ میلیون نفر آزمون الکترونیکی را با موفقیت برگزار کرده و حتی به دیگر دانشگاه ها نیز در این زمینه کمک کند.