1399/11/7 سه‌شنبه
رئیس مرکز رفسنجان خبر داد:
دومین میزبانی آزمون داوطلبان استخدامی مجتمع مس سرچشمه در این مرکز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور رفسنجان، احسان مهرابی گوهری با بیان این مطلب افزود: آزمون استخدامی شرکت مس در ساعت ۹ صبح روز جمعه ۱۰ بهمن ماه در دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان برگزار خواهد شد و 600 داوطلب به رقابت خواهند پرداخت.

وی با تاکید بر اینکه به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، تمامی پروتکل‌های بهداشتی با دقت فراوان در روز برگزاری آزمون با همکاری مرکز بهداشت و ستاد کرونا در مرکز اجرا خواهد شد، تصریح کرد: در این آزمون فاصله صندلی هر داوطلب مطابق دستورالعمل های ستاد کرونا خواهد بود و قبل از برگزاری آزمون محل آزمون با استفاده از محلول ضدعفونی مناسب ضدعفونی و گند زدایی می شود.

رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان تصریح کرد: به منظور جلوگیری از تجمع دوطلبان، کلیه درب‌های دانشگاه از ساعت ۷:۳۰ صبح بر روی داوطلبان باز خواهد شد.

مهرابی خاطرنشان کرد: برای آن دسته از داوطلبانی که در بدو ورود به حوزه برگزاری مشکوک شناسایی می‌شوند، اتاق‌ ایزوله و مستقلی در مرکز در نظر گرفته شده است.