1399/11/5 یکشنبه
مدیرکل فرهنگی وفوق برنامه دانشگاه پیام نور خبر داد:
مهلت ارسال آثار به چهارمین جشنواره کشوری رویش تمدید شد

به گزارش روابط عمومی ؛دکتر  محمدی مدیرکل فرهنگی وفوق برنامه دانشگاه پیام نور گفت :نظربه استقبال بی نظیر دانشجویان دانشگاه پیام نور سراسر کشور به اطلاع میرساند زمان دریافت آثار به چهارمین جشنواره کشوری رویش دانشگاه پیام نور استان اصفهان تا ۱۲بهمن ماه تمدید شده است.

ایشان ادامه داد: جشنواره رویش به عنوان عرصه تجلی توانمندی‌ها و استعدادهای ارزشمند کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی و بستری مناسب برای انعکاس ظرفیت‌های قابل توجه کانون‌ها است و برگزاری شایسته جشنواره‌ رویش درون دانشگاهی گامی مهم به شمار می‌آید که با مشارکت و همکاری مراکز و واحدهای دانشگاه محقق خواهد شد.

گفتنی است شناسایی و معرفی استعدادهای شاخص و ناب دانشجویی در حوزه کانون‌ها،تشویق و ترغیب جامعه دانشگاهی به فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و تاکید بر توانمندی‌ مدیریت‌های فرهنگی و حوزه‌‌‌های کارشناسی کانون‌‌های مراکز آموزشی، جزء مهمترین اهداف این جشنواره می باشد.