مراکز و واحدها
1401/3/3 سه‌شنبه
دکتر محمود فرهادیان معاون آموزشی وپژوهشی دانشگاه پیام نور استان کرمان درجلسه ستاد امتحانات مرکز
مرکز کرمان/لزوم برقراری نظم در حوزه های امتحانی/ راه اندازی میز خدمت

معاون آموزشی وپژوهشی دانشگاه پیام نور استان کزمان امروز سوم خرداد در جلسه ستاد امتحانات مرکز کرمان ضمن گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر ؛ برلزوم برقراری نظم در حوزه های امتحانی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه دکتر محمود فرهادیان معاون آموزشی وپژوهشی دانشگاه پیام نور استان کرمان اظهار داشت: آزمون های متمرکز و حضوری دانشگاه پیام نوریکی از ویژگی های منحصر به فرد این دانشگاه است.

دکتر محمود فرهادیان افزود:امتحانات براساس دستورالعمل ومنظم ودقیق باید برگزار شوند.

در این جلسه مدیران قسمت ها ی مختلف پشنهاداتی در مورد هرچه بهتر برگزارشدن امتحانات ارائه نمودند.

گفتنی است : راه اندازی میز خدمت وپاسخگویی به دانشجویان ومشخص شدن وظایف بخش های مختلف دانشگاه در امتحانات از مصوبات این جلسه بود.