مراکز و واحدها
1401/3/3 سه‌شنبه
تقدیر از روابط عمومی واحد ریگان به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
ریگان/از روابط عمومی دانشگاه واحد ریگان به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی تقدیر شد

به مناسبت  روز ارتباطات و روابط عمومی، طی مراسمی که با حضورزیدآبادی رئیس دانشگاه واحد ریگان و کارکنان برگزار شد، از پورسجادی مسئول روابط عمومی دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم زید آبادی ضمن اشاره به اهمیت و نقش بسیار مهم و موثر ارتباطات در رشد و بالندگی جامعه، یکی از نیازهای اساسی جوامع امروز را دسترسی شفاف به اطلاعات، با تکیه بر دو عنصر مهم اخلاق و واقعیت بر شمرد.

ایشان با بیان اهمیت ایجاد، حفظ و تقویت ارتباطات درون و برون سازمانی، از روابط عمومی به عنوان کانون اصلی این فرآیند مهم نام برد.

رئیس دانشگاه برخورداری از یک روابط عمومی پویا و کارآمد را مهمترین لازمه مدیریت افکار عمومی ذکر کرد و گفت: با برخورداری از یک استراتژی مناسب ارتباطی می‌توان مشارکت و اعتماد مخاطبین را نسبت به دانشگاه جلب نمود. وی از روابط عمومی به عنوان مرکز انتقال و انتشار اخبار و اطلاعات دانشگاه نام برد و عملکرد مناسب آن را لازمه پویایی و سرزندگی دانشگاه دانست.

درپایان  با اهداء لوح و هدیه از سرکار خانم پور سجادی، مسئول روابط عمومی این واحد تقدیر بعمل آمد