مراکز و واحدها
1400/9/10 چهارشنبه
انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و آموزشی دانشگاه پیام نور رفسنجان با شهرداری
رئیس مرکز رفسنجان از انعقاد تفاهم‌ نامه همکاری علمی- آموزشی این مرکز با شهرداری این شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهرابی با بیان اینکه این تفاهم نامه بین طرفین به امضاء رسید، اظهار داشت: این تفاهم‌نامه در راستای اجرای سیاست استفاده بهینه از ظرفیت‌های نیروی انسانی متخصص و امكانات و قابلیت‌های علمی- پژوهشی دانشگاه پیام نور و با هدف تشویق و حمایت از پروژه‌های مشترک در حوزه‌های مرتبط با مدیریت شهری، با شهرداری رفسنجان امضاء شده است.

او تصریح کرد: برخی از مهمترین مفاد تفاهم نامه عبارتند از ارتقاء توان علمی کارشناسان و مدیران شهرداری با برگزاری دوره‌های آموزشی  و ضمن خدمت، همکاری در اجرای سمینارها، دوره‌های تخصصی و كارگاه‌های آموزش شهروندی است.

دکتر مهرابی افزود، این دو مجموعه می‌توانند به صورت مکمل برای حل مشکلات مدیریت شهری و جامعه، ارائه راه‌حل‌ها و هموار کردن راه توسعه و پیشرفت علمی فرهنگی و اجتماعی اقتصادی بسیار موثر باشند؛ اگر توانمندی های مجموعه‌هایی که می‌توانند در حل این مشکلات موثر باشند، هم‌افزا شود و در یک راستا قرار گیرند و می‌توانند در حل مشکلات جامعه کمک کند.