فرهنگی
1399/11/4 شنبه
کسب مقام دوم مرحله کشوری مسابقات قرآن و عترت در رشته داستان نویسی
فاطمه رضوانی زاده دانشجوی مرکز سیرجان مقام دوم مسابقات قرآن و عترت در بخش ادبی را کسب کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به میزبانی استان یزد برگزار شد و در بخش ادبی جایزه رتبه دوم در رشته داستان نویسی به فاطمه رضوانی زاده دانشجوی رشته مهندسی صنایع مرکز سیرجان رسید.

گفتنی است در این جشنواره قریب به 5 هزار دانشجو از دانشگاه های پیام نور سراسر کشور ثبت نام کرده اند و دانشجویان در شش بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری، مسابقات در رشته های مختلفی مانند: قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء، حفظ ده جزء، حفظ بیست جزء، حفظ کل قرآن کریم، دعا، مناجات خوانی، مقاله نویسی و تلخیص کتاب، تولید نرم افزار و تولید اپلیکیشن، خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، تذهیب، معرق، منبت، فیلم کوتاه، طراحی پوستر،شعر، داستان نویسی و نمایشنامه نویسی به رقابت پرداختند.