اداری مالی
1401/2/27 سه‌شنبه
با حکم ریاست عالی دانشگاه:
دکتر محمود فرهادیان به سمت سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی استان کرمان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تکریم و معارفه معاونین دانشگاه پیام نور استان و مرکز کرمان با حضور خانم دکتر معین الدینی سرپرست استان، حجت الاسلام پور محی آبادی مسئول نهاد، مهدی طبرسی، مسئول دفتر استاندار، مدیران ستادی، روسای مراکز و واحدها و همکاران علمی و اداری استان برگزار شد و دکتر محمود فرهادیان به سمت سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی استان و مرکز کرمان منصوب شد.

خانم دکتر معین الدینی در این مراسم، به معرفی دکتر فرهادیان پرداخت و ایشان را  فردی با تجربه، مومن، پرکار و دلسوز مجموعه دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد، در زمان مسئولیت ایشان،  شاهد اقدامات خوبی در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه باشیم.

همچنین دکتر فرهادیان نیز در این مراسم به تشریح برنامه های خود پرداخت و قانون گرایی، تکریم ارباب رجوع، استفاده از نظرات همکاران علمی و اداری را از مهمترین برنامه های خود خواند و  بر وحدت و هماهنگی بخش های مختلف دانشگاه برای پیشبرد اهداف دانشگاه تاکید کرد.

گفتنی است دکتر فرهادیان، پیش از این، معاونت علمی دانشگاه پیام نور استان کرمان، رئیس مرکز کرمان را در سوابق اجرایی خود دارد.