پژوهش
1401/1/22 دوشنبه
در راستای گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه و با هدف افزایش درآمدهای غیر شهریه ای انجام شد:
انعقاد قرار داد اولین طرح تحقیقاتی اعضای هیات علمی استان در سال جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طرح تحقیقاتی دکتر محمد زکریا نژاد دانشیار گروه شیمی دانشگاه و عضو هیات علمی مرکز سیرجان با شرکت صنعتی معدنی گل و گهر با عنوان: "بهبود عملکرد فرآیند فلوتاسیون کنسانتره آهن" طی قراردی با دانشگاه پیام نوراستان منعقد شد.

گفتنی است ارزش ریالی این طرح حدود دو میلیارد ریال است که در مدت 6 ماه مقرر گردیده به اتمام برسد و منجر به کاهش 30 درصدی مصرف کلکتور و کف ساز که در روشهای جاری استحصال آهن به کار می رود و یک افزودنی وارداتی است و ارزبری زیادی برای کشور دارد، شود و همچنین سرعت فلوتاسیون کنسانتره آهن را تا 30 درصد افزایش دهد.

لازم به ذکراست انتشار 62 مقاله ISI، 8 مقاله علمی پژوهشی، تالیف 2عنوان کتاب، ترجمه 4 عنوان کتاب،  ثبت 7 اختراع و کسب عناوین پژوهشگر و فناور برتر در 6 دروه مختلف،  بخشی از کارنامه علمی این استاد برجسته دانشگاه پیام نور می باشد.