پژوهش
1400/2/8 چهارشنبه
در جلسه کارگروه اقتصاد دانش بنیان دانشگاه عنوان شد:
تاکید بر نقش روسای مراکز و واحدها در استفاده بهینه از امکانات موجود دانشگاه در راستای درآمد زایی / ارتباط بیش از پیش صنعت و دانشگاه با اجرای طرح های تحقیقاتی اعضای هیات علمی

به گزارش روابط عمومی، جلسه کارگروه اقتصاد دانش بنیان دانشگاه، به ریاست دکتر علیرضا محدثی زرندی رئیس دانشگاه پیام نور استان و سایر اعضاء برگزار شد.

در این جلسه، دکتر علیرضا محدثی زرندی بر شناسایی ظرفیت های اقتصادی دانشگاه تاکید کرد و افزود: روسای مراکز و واحدها نقش تعیین کننده ای در این امر مهم دارند و استفاده بهینه از امکانات موجود به همراه تعامل سازنده با سایر دستگاههای اجرایی و مراکز صنعتی می تواند، میزان درآمدهای غیر شهریه ای را افزایش دهد.

ایشان به فعالیتهای خوب در حوزه آزمایشگاهی استان اشاره کرد و ادامه داد: پیوستن آزمایشگاههای مراکز کرمان، سیرجان و رفسنجان به شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی کشور بیانگر وجود همین ظرفیت هاست و باید از پتانسیل آزمایشگاهی استان در راستای درآمد زایی و گسترش روابط دانشگاه با صنعت استفاده شود.

وی به استفاده از توانمندی های اعضای علمی دانشگاه در خصوص ارائه و اجرای طرح های تحقیقاتی مبتنی بر تولید ثروت اشاره کرد و افزود:اعضای هیات علمی دانشگاه می توانند با ارائه طرح ها و نظرات خود به دبیرخانه این کارگروه، زمینه تصمیم سازی و اتخاذ تدابیر مناسب برای اجرای طرح های عملی درآمد زایی را فراهم نمایند.

در ادامه این جلسه سایر اعضاء به بیان نظرات خود پرداختند.