پژوهش
1400/2/8 چهارشنبه
نام استاد و محقق دانشگاه پیام نور کرمان در گزارش اساتید پر استناد دنیا
دکتر سید ضیاء محمدی مبارکه در لیست پراستنادترین های دانشگاه استنفورد قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نام ده تن از اساتید دانشگاه پیام نور در جدیدترین لیست منتشر شده اساتید پراستناد دانشگاههای دنیا که همه ساله از سوی دانشگاه استنفورد منتشر می شود، وجود دارد که دکتر سید ضیاء محمدی مبارکه دانشیار گروه شیمی مرکز کرمان نیز در این لیست قرار دارد.

گفتنی است، این گزارش نقش بسیار مهمی در ارتقای رنکینگ دانشگاههای دنیا دارد و محققین دانشگاه استنفورد هر ساله لیست دو درصدی محققین دانشگاههای دنیا را بر اساس کثرت ارجاعات به مقالات چاپ شده آنها که دلالت بر با اهمیت بودن آن است، استخراج می کنند. در تازه ترین لیست منتشر شده از سوی دانشگاه استنفورد که مربوط به ابتدای سال 1960 تا انتهای سال 2020 است، نام این استاد برجسته دانشگاه پیام نور استان کرمان نیز وجود دارد.

لازم به ذکراست، انتشار  38 مقاله ISI، اجرای 20 طرح علمی- تحقیقاتی و تالیف 2 کتاب تخصصی رشته شیمی ویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور بخشی از فعالیتهای علمی و پژوهشی استاد محمدی مبارکه می باشد.