پژوهش
1399/9/26 چهارشنبه
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری :
از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 99 با حضور دکتر علیرضا محدثی زرندی رئیس انشگاه پیام نور استان و حجه الاسلام پور محی آبادی مسئول دفتر نهاد رهبری استان و جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد و از طریق adobe connect  برای اعضای هیات علمی استان پخش شد.

در این مراسم، دکتر علیرضا محدثی به ارائه گزارشی از فعالیتهای پژوهشی استان پرداخت و ضمن بیان ایجاد زیرساخت های لازم در این حوزه گفت:با راه اندازی مرکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه، و اختصاص فضای  فیزیکی مناسب، شرکت های مستقر در این مرکز فعال شدند و در حال حاضر 17 شرکت فعال مستقر شده اند و ضمن درآمد زایی برای دانشگاه، صورت، زمینه فعالیت  علمی دانشجویان و اعضای هیات علمی در این حوزه فراهم شده است.

ایشان از راه اندازی مرکز مشاوره دانشگاه پیام نور نیز به عنوان دیگر فعالیت انجام شده در این حوزه خبر داد و افزود:با توجه به وجود اعضای هیات علمی توانمند در رشته های روانشناسی و علوم تربیتی و تعامل موثر با مراکز مشاوره و اساتید برجسته کشور، این مرکز راه اندازی شده و فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی مبتنی بر دانش روانشناسی آغاز شکل گرفته و  همکاران و دانشجویان دانشگاه نیز می توانند از فعالیتها و کلاس های این مرکز بهره مند شوند.

دکتر علیرضا محدثی زرندی، در ادامه به فعالیتهای آزمایشگاهی استان اشاره کرد و پیوستن آزمایشگاههای مرکز کرمان و سیرجان به شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را یک اقدام موثر در راستای استاندارد سازی و انجام فعالیتهای پژوهشی مبتنی بر تحقیقات آزمایشگاهی عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به مجوز صادر شده در خصوص تاسیس دانشکده سطح 2 در دانشگاه پیام نور، پیگیری های لازم برای تاسیس دانشکده بین رشته ای در حوزه های کشاورزی، زیست شناسی و شیمی انجام شده و با راه اندازی آن زمینه بیشتر فعالیت های تحقیقاتی در این حوزه میسر خواهد شد.

گفتنی است در ابتدای این مراسم حجه الاسلام پور محی آبادی در سخنانی با اشاره با آیات کریمه قرآن، به پیمانهایی که خداوند از انسان اخذ نموده اشاره کرد و گفت: خداوند از از اهل علم و دانش پیمان گرفته که آنها  وظیفه دارند، علم دانش را برای مردم بیان کنند و در تاویل این آیات آمده که مراد از بیان، در واقع فراهم کردن زمینه استفاده مردم از نتایج تحقیقات و پژوهش علمی است، همان موضوعی که مقام معظم رهبری از آن به عنوان جهت بخشی تحقیق و پژوهش به سمت نیازهای اصلی کشور و مرجعیت علمی ایران یاد نموده است.

همچنین، در این مراسم دکتر مرداویج توکلی معاون  اداره کل کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور، ضمن ارائه کارگاه آموزشی به بیان راهکارهای عملیاتی همکاری اعضای محترم هیات علمی با مراکز صنعتی پرداخت و استان کرمان را در این زمینه پیشرو خواند.

در پایان این مراسم از خانمها دکتر  مریم مصباحی، دکتر الهام مهرابی،  دکتر بتول سپهر و آقایان دکترمحمد زکریا نژاد، دکتر ایمان حکیمی ، دکترعلی اکبر مجیدی و دکترحسین الله آبادی به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان در حوزه های مختلف، تقدیر شد.