همایش ها
1399/10/24 چهارشنبه
دانشگاه پیام نور استان کرمان میزبان سومین کنفرانس علوم و فناوری های شیمی کاربردی
سومین کنفرانس علوم و فناوری های شیمی کاربردی با محوریت شیمی زمین و شیمی محیط زیست به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این کنفرانس دکتر علیرضا محدثی زرندی دبیر کنفرانس، دکتر سید ضیاء محمدی دانشیار گروه شیمی و دبیر علمی، دکتر امیرخسرو بهشتی استاد یار گروه شیمی و دبیر اجرایی، حوزه های مختلف این همایش را تشریح نمودند.

دکتر سید ضیاء محمدی دبیر علمی این کنفرانس در خصوص تعداد مقالات رسیده به دبیرخانه و نحوه بررسی آنها گفت : از مجموع  108 مقاله رسیده به دبیرخانه این کنفرانس، 53 مقاله پذیرفته شد که 8 مقاله به صورت سخنرانی ارائه می شود و 45 مقاله به صورت پوستر در کلاسهای جداگانه در نرم افزار adobe connect قابل استفاده برای پژوهشگران و علاقه مندان ارائه شده است.

وی ادامه داد:امیدواریم این کنفرانس بتواند گامی هر چند اندک در راستای حل مشکلات و ارائه راه حل برای چالش های مهم جامعه از جمله در حوزه صنعت و محیط زیست بردارد و زمینه پژوهش و ارائه ایده های نوین برای پژوهشگران این عرصه را فراهم نماید.

همچنین دکتر امیرخسرو بهشتی دبیر اجرایی این کنفرانس، به سوابق برگزاری این رویداد علمی اشاره کرد و  گفت: اولین دوره این کنفرانس در دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری های پیشرفته کرمان با موضوع شیمی زمین و شیمی محیط زیست برگزار شد و دومین دوره به میزبانی اتاق صنایع و بازرگانی شیراز با موضوع حسگر ها و زیست حسگرها برگزار شده و امروز میزبان پژوهشگران این عرصه در  سومین دوره آن می باشیم و سعی شده تا برگزاری آن به شکل مجازی، ارزشهای علمی آن را تحت الشعاع قرار ندهد و به همین منظور از اساتید برجسته این عرصه در سخنرانی های تخصصی دعوت به عمل آمده است.