اطلاعیه ها
1402/1/20 یکشنبه
هشدار به داوطلبان فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور؛
فعالیت موسسات بی هویت با عنوان « سامانه ثبت نام فراگیر پیام نور» ارتباطی به این دانشگاه ندارد

سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمان از رشد قارچ گونه موسسات بی هویت و فعالیت آنها با عنوان « سامانه ثبت نام فراگیر دانشگاه پیام نور» خبر داد و گفت: متاسفانه این موسسات غیر مجاز و بی هویت با جعل آرم دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استفاده از اطلاعات پرتال دانشگاه پیام نور اقدام به ثبت نام داوطلبان برای کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور نموده اند، که به هیچ عنوان دارای اعتبار نبوده و وابسته به این دانشگاه نیستند.

خانم دکتر معین الدینی، ضمن هشدار به کلیه داوطلبان دوره های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور افزود: تا کنون مجوزی برای برگزاری امتحان ارشد فراگیر از سوی مراجع ذیصلاح در سال جاری صادر نشده و پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، در حال حاضر صرفا از طریق آزمون سراسری کنکور ارشد، صورت می پذیرد و هر گونه اطلاعیه در خصوص جذب دانشجو ارشد، فقط از طریق سایت رسمی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org و پرتال دانشگاه پیام نور کشور و استان به نشانی www.pnu.ac.ir و   www.kerman.pnu.ac.ir  انجام می شود.

وی تاکید کرد: این موسسات علاوه بر اینکه، فاقد اعتبار بوده و  نقشی در پذیرش یا عدم پذیرش دانشجو ندارند، با توجه به نبود پذیرش دانشجوی ارشد از طریق آزمون فراگیر، صرفا سبب هدر رفت منابع مالی داوطلبین خواهند شد.

ایشان ادامه داد:دانشگاه پیام نور استان کرمان در 32 رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد و نحوه پذیرش در حال حاضر از طریق کنکور سراسری کارشناسی ارشد می باشد.