اطلاعیه ها
1400/7/10 شنبه
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری/با هدف تسهیل فرایندها و ارائه خدمات از راه دور انجام می شود:
فعال شدن ثبت درخواست دفاع(پایان نامه و رساله) در بخش پیش خوان سامانه گلستان

در راستای ارتقای خدمات الکترونیکی و تسهیل  فرایندها و ارائه خدمات از راه دور،  پیش خوان ثبت درخواست دفاع پارسا(پایان نامه و رساله)، برای دانشجویان گرامی در سامانه گلستان فعال شده است و روال فرایند به شرح زیر می باشد:

ا- مراجعه به سایت گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir  و ثبت درخواست دفاع در بخش پیشخوان و بارگذاری مدارک ذیل:
 (1) نامه ایرانداک مبنی بر ثبت طرح پیشنهاده تحقیق(پروپوزال).

(2) فرم تایید کفایت دفاع تایید شده توسط اساتید راهنما و مشاور.

(3) گزارش همانند جویی پارسا در ایرانداک.

(4) افزون بر آن برای دانشجویان دوره دکتری، مقاله مستخرج از رساله و مستندات مربوطه به مقاله طبق مقررات و ضوابط (این مدارک در ردیف 4 ارسال مدارک بارگذاری شود)

(5)ادامه بررسی روند وضعیت دفاع دانشجو مطابق بندهای ذیل انجام می شود:

1- بررسی و تایید استاد/ اساتید راهنما
2- بررسی و تایید استاد / اساتید مشاور
3- بررسی و تایید استاد راهنمای دوم در صورت تعیین در پردازش 15210

4- بررسی و تایید مدیر گروه استان و ثبت اسامی داور (شماره خدمت اجرایی مدیران گروه قبلا در پیش خوان معادلسازی دروس اعلام شده بود)
5- بررسی و تایید کارشناس تحصیلات تکمیلی مرکز با خدمت اجرایی 11
6- بررسی و تایید کارشناس مالی مرکز با خدمت اجرایی 29
7- بررسی تایید کارشناس آموزش با خدمت اجرایی 6

لازم به ذکر است اساتید و فعالیت دانشجو قبلا می بایست در پردازش 15210 (پردازش ثبت پروپوزال )توسط کاربر به درستی تعیین شده باشد تا در روال گردش کار ثبت درخواست دفاع،  اختلالی ایجاد نشود