برگزیده ها
1402/7/30 یکشنبه
نحوه برگزاری کلاس های ترم پاییز1402
قابل توجه دانشجویان ورودی جدید

⭕️⭕️کلاس های ترم پاییز1402 به دو صورت حضوری و الکترونیکی برگزار می شوند.

⭕️ابتدا از برگ انتخاب واحد پرینت تهیه نمایید و طبق آن دروسی که فقط  گروه آنها 90تا 99 می باشد به صورت الکترونیکی و سایر دروس به شکل حضوری برگزارخواهند شد.

⭕️⭕️⭕️الف :دروس الکترونیکی:

🟩کلاس های الکترونیکی دانشگاه در سامانه  آموزش مجازی دانشگاه به آدرس :online.kerman.pnu.ac.ir  برگزار می گردند.

🟩با مرورگر کروم یا فایر فاکس وارد شده و در قسمت نام کاربری شماره دانشجویی و در قسمت رمز عبور کد ملی با اضافه کرده کاراکتر "aA" در انتهای آن وارد سامانه شوید . 👌حروف کوچک و بزرگ دقت شود.

اگر در ترم های گذشته رمز عبور خود را تغییر داده اید، با آن رمز وارد شوید.

🟨فقط دروس گروه 90تا 99 (دروس الکترونیکی ) در این سامانه قابل مشاهده می باشد(طبق برگ انتخاب واحد)

🟩کلیه دروس در این سامانه در بخش کلاس ها یا دروس مربوطه قابل مشاهده می باشد.

🔻 دروسی که آمار ثبت نامی آن زیر پنج نفر می باشد در برنامه کلاسی فعلا تعریف نشده است  و بعد از حذف و اضافه  با توجه به آمار ثبت نامی جلسات کلاس اعلام خواهد شد.🔊

⭕️⭕️⭕️ ب:دروس حضوری
برنامه این دروس در سایت یا تابلو اعلانات هر مرکز و واحد درج خواهد شد و شایسته است، دانشجویان برای اطلاع از این برنامه به سایت یا با مراجعه حضوری به مرکز و واحد از این برنامه  اطلاع یابند.

برنامه دروس حضوری مرکز کرمان از 4مهر ماه در پورتال این مرکز به نشانی
 http://cntr.kerman.pnu.ac.ir/Portal/Home درج خواهد شد.