برگزیده ها
1401/10/16 جمعه
خانم دکتر معین الدینی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمان
بيش از 10 هزار زائر شهید سلیمانی در دانشگاه پيام نور كرمان اسکان و پذیرایی شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  خانم دکتر معین الدینی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمان در اجلاسيه پاياني اولين اردوي راهيان مقاومت با اشاره به روند آماده سازی محل اسکان زائران شهید سلیمانی در دانشگاه پیام نور کرمان گفت: اين آماده سازي از ۲۶ آذر ماه آغاز شد و در فاصله خیلی کوتاه این محل، به خوابگاه و سلف و سرویس و ساير امکانات مورد نیاز تجهیز شد .

وی افزود : پذیرش زائران شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه پیام‌نور کرمان از ۵ دی ماه آغاز شد و تا امروز بيش از 10 هزار زائر شهید سلیمانی اسکان و پذیرایی شدند.

رییس دانشگاه پیام نور استان کرمان خاطر نشان کرد:همکاران ما برای خدمت رسانی به زائران و دانشجویان شرکت کننده در  اولین اردوی راهیان مقاومت به صورت شبانه روزی و جهاد گونه تلاش کردند تا زمينه رضايت حداكثري دانشجويان را فراهم نمايند، اما باتوجه به حجم بالاي زايرين قطعا كاستي هايي بوده كه اميدواريم در سالهاي آتي آنها را برطرف نماييم.