آموزش
1399/2/9 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
فعالیتهای فرهنگی و فوق برنامه در بستر فضای مجازی ادامه می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر علیرضا محدثی زرندی، رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان، از فراهم شدن بستر لازم برای انجام برنامه های فرهنگی و فوق برنامه در بستر فضای مجازی خبر داد و گفت: به همت اساتید گرامی و کارکنان خدوم دانشگاه توانستیم قریب به 1000 عنوان درسی را در قالب کلاسهای الکترونیکی برگزار نماییم و بستر آموزش دروس را برای دانشجویان فراهم نماییم و اکنون نیز در حال اجرای زیر ساخت های لازم برای انجام  فعالیتهای فرهنگی و فوق برنامه در این قالب هستیم.
ایشان پاسخگویی به سوالات  آموزشی، شهریه و دغدغه های فرهنگی و دانشجویی را از مهمترین اهداف این طرح عنوان کرد و ادامه داد: پاسخ به سوالات حوزه روانشناسی، مسائل اجتماعی، مشکلات کلاس های الکترونیکی و برگزاری مسابقات مجازی از مهمترین این برنامه ها هستند که با حضور موثر مدیران دانشگاه و با مشارکت فعال مسئولین فرهنگی مراکز و واحدها برگزار خواهند شد.
وی در خصوص چگونگی برگزاری این فعالیتها هم گفت: بیشتر این فعالیتها در بستر نرم افزار Adobe   connect  برگزار می شوند وکارشناسان حوزه فرهنگی، دانشجویی و آموزشی، ضمن ارائه مطالب خود، پاسخ گوی سوالات دانشجویان نیز خواهند بود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان، ضمن تشکر از رئیس و مدیر فرهنگی مرکز رفسنجان که در این زمینه پیشگام بودند و اولین برنامه فرهنگی را تحت عنوان پرسمان دانشجویی برنامه ریزی و اجرا می کنند، از مسئولین فرهنگی دیگر مراکز و واحدها خواست با هماهنگی امور فرهنگی و دانشجویی استان فعالیتهای نو و جذاب خود را در این زمینه ارائه نمایند.
گفتنی است اولین برنامه فرهنگی دانشجویی تحت عنوان: پرسمان دانشجویی با موضوع روابط دختر و پسر با حضور سرکار خانم مهین ملایی روانشناس و مدیر مرکز مشاوره امروز سه شنبه ساعت 21 از طریق لینک:
Online.pnuk.ac.ir/golbang
 برگزار می شود و دانشجویان گرامی سوالات خود را پیرامون موضوع: روابط دختر و پسر به شماره:09139916747 (مدیر فرهنگی و دانشجویی مرکز رفسنجان) در پیام راسان واتس آپ ارسال فرمایند.