آموزش
1398/7/10 چهارشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور؛
ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی از 10 مهر/ اعطای وام شهریه 200 میلیون ریالی به دانشجویان

ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی صرفا با اعمال سوابق تحصیل سال98 از ساعت 16 امروز 10 مهرماه آغاز شده و تا 15 مهرماه ادامه دارد.
مراحل ثبت نام:
الف :غیر حضوری:
 پذیرفته شدگان نهایی کارشناسی 98 صرفا بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور می توانند با مراجعه به سامانه آموزشی گلستان به آدرس اینترنتی reg.pnu.ac.ir برای ثبت نام اقدام کنند
لازم به ذکر است، کلیه داوطلبان باید تصویر مدارک ذیل با فرم jpg یا jpeg  و حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت را در سامانه آموزشی گلستان بارگذاری کنند:

مدارک لازم:
1 – تصویر صفحه اول وصفحه توضیحات شناسنامه  و پشت و روی کارت ملی
2 –عکس 4×3 با زمینه روشن
3 – اصل مدرک دیپلم وپیش دانشگاهی(دارندگان مدرک دیپلم 3-3-6 نیاز به مدرک پیش دانشگاهی ندارند.)
4 – مدرک مشخص کننده نظام وظیفه (ویژه آقایان)

ب: تبت نام حضوری

شایان ذکر است، دانشگاه پیام نور در راستای رفع دغدغه پرداخت شهریه دانشجویان، ضمن عقد قرارداد با چندین بانک، امکان استفاده از تسهیلات وام با کارمزد یک و 4 دهم درصد را برای کلیه دانشجویان این دانشگاه فراهم کرده و دانشجویان عزیز از بدو ثبت نام در دانشگاه می توانند از این تسهیلات برای پرداخت کل شهریه خود استفاده کنند.
دانشجویان برای آگاهی از نحوه دریافت وام و دیگر جزئیات به مراکز و واحدهای خود مراجعه کنند.
تحصیل همزمان در دو رشته، پایین ترین شهریه دانشگاهی، اختیاری بودن حضور در کلاس های درس، شرایط ویژه برای کارمندان، شاغلین و بانوان خانه دار، سهولت در تغییر رشته و مهمانی در شهر مورد نظر دانشجو، تعیین شهر محل برگزاری امتحانات پایان ترم به انتخاب دانشجو و برگزاری کلاس های درس به صورت حضوری، نیمه حضوری و الکترونیکی (ترکیبی) از مهم ترین مزایای دانشگاه پیام نور است.