آموزش
1398/4/1 شنبه
برگزاری کنکور آزمایشی با حضور 2050 داوطلب در مراکز و واحد های استان
مراکز و واحدهای بم، جیرفت، رفسنجان، زرند، راور و کرمان میزبان کنکور آزمایشی بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کنکور آزمایشی گروههای مختلف تحصیلی با حضور 2050داوطلب در شش حوزه امتحانی مراکز و واحدهای استان برگزار شد.
برگزاری موفق امتحانات استاندارد در پایان هر نیمسال تحصیلی و برخورداری از زیر ساخت های سخت افزاری و نرم افزاری لازم برای برگزاری امتحانات، دانشگاه پیام نور را به عنوان یکی از قطب های مهم برگزاری امتحانات رسمی کشور مطرح نموده و همه ساله میزبان هزاران داوطلب کنکور های مقاطع تحصیلی مختلف می باشد.
 دانشگاه پیام نور ضمن آرزوی موفقیت برای متقاضیان ورود به دانشگاه در سال تحصیلی99-98 اعلام می کند؛ این دانشگاه در 350 رشته محل در رشته های مختلف علوم انسانی ، فنی مهندسی، معماری وهنر، دانشجو می پذیرد.
علاقمندان می توانند تا 6 شهریور  جهت ثبت نام در رشته های دانشگاه پیام نور به سایت سازمان سنجش مراجعه نمایند.
گفتنی است: پرداخت شهریه کمتر نسبت به سایر دانشگاهها، دریاقت وام شهریه با کامزد کمتر از 2درصد، اختیاری بودن حضور در کلاسها، امکان تحصیل همزمان در دو رشته، ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه از وزارت علوم، تخفیف شهریه برای دانشجویان تحت پوشش نهادهای دولتی از مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور است.