1399/2/27 شنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور استان به مناسبت 27 اردیبهشت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی
دکتر علیرضا محدثی زرندی در پیامی، از زحمات همکاران روابط عمومی استان قدردانی نمود.

بسم الله الرحمن الرحیم
درجهان امروز، روابط عمومی ها از ارکان مهم وتاثیرگذار اطلاع رسانی و حلقه پیوند مردم و مسئولین هستند.
تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت روابط عمومی ها به عنوان "بهترین نمایانگر اوضاع داخلی سازمان ومنعکس کننده چگونگی مسائل سازمان ها " گواهی برنقش بی بدیل روابط عمومی در سازمان است.
بی شک، در جهان گسترده ارتباطی امروز، تولید محتوای غنی، صداقت در اطلاع رسانی، تلاش برای ایجاد رضایت دوسویه کارکنان و مخاطبین سازمان وجهت دهی به برنامه ریزی های سازمان بر مبنای احساس تعهد و مسئولیت اجتماعی، از وظایف مهم روابط عمومی حرفه ای در سازمان است.
اینجانب ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی، از تلاش های مستمر و خدمات دست‌اندرکاران کوشا و متعهد این عرصه به ویژه سرکار خانم جنگجو، مدیریت محترم روابط عمومی استان و کارکنان سخت کوش روابط عمومی استان قدردانی نموده و از درگاه ایزد منان توفیق خدمتگزاری بیشتر و سلامتی و سربلندی مسئلت دارم.

علیرضا محدثی زرندی
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان