1398/10/30 دوشنبه
معاون دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
تمدید زمان ثبت نام بدون آزمون کارشناسی دانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محسن میر حبیبی معاون دانشگاه پیام نور استان کرمان از تمدید زمان پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی دانشگاه تا پانزدهم بهمن ماه خبر داد و گفت: علاقه مندان به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً با سوابق تحصيلي در دوره‌هاي کارشناسی دانشگاه پیام نور در آزمون سراسري سال 1398 (اعم از داوطلباني كه در پذيرش رشته‌هاي صرفاً با سوابق تحصيلي آزمون سراسري سال 1398 ثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند) می توانند با مراجعه به مراکز و واحدهای استان( محل پذيرش رشته مورد تقاضا) نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.
گفتنی است، دانشگاه پیام نور استان کرمان به عنوان یکی از دانشگاه های جامع استانی، با دارا بودن 6 مرکز کرمان – سیرجان – بافت – رفسنجان – بم و جیرفت و 22 واحد زرند – انار- کشکوئیه – کوهبنان – راور –باغین – نرماشیر – قلع گنج – کهنوج – رودبار جنوب – عنبرآباد – شهداد – راین – منوجان – رابر – ارزوئیه – فهرج – بردسیر – شهربابک – گلباف –ریگان و زنگی آباد فعالیت می کند و در 350 رشته محل مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد.
لازم به ذکر است، کمترین میزان شهریه نسبت به سایر دانشگاهها با ارائه وام قرض الحسنه، امکان انتخاب محل آزمون پایان ترم توسط خود دانشجو، استفاده از قابلیتهای نوین آموزش با شیوه الکترونیکی برای دانشجویانی که امکان حضور در کلاس را ندارند، امکان ادامه تحصیل حین اشتغال، معتبر بودن و قابلیت ترجمه مدرک دانشگاه پیام نور به منظور ادامه تحصیل یا اشتغال در خارج از کشور و... از جمله مزایای تحصیل در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور است.

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با تمديد مهلت ثبت نام و سري چهارم رشته هاي تحصيلي جديد در مرحله تمديد پذيرش صرفاً با سوابق تحصيلي در رشته‌هاي تحصيلي دوره‌هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه)، پيام نور، غيرانتفاعي، مجازي و پرديس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي در آزمون سراسري سال 1398