1398/10/18 چهارشنبه
پیکر مطهر سردار سلیمانی در گلزار شهدای کرمان در جمع رفقای شهیدش آرام گرفت
مردم کرمان وداعی وصف ناشدنی با سردار جبهه مقاومت آفریدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاهیان پیام نور استان کرمان، همراه با قشرهای مختلف مردم فهیم، قدرشناس و انقلابی شهر کرمان در تشییع باشکوه پیکر مطهر سردار بزرگ و پرافتخار شهید حاج قاسم سلیمانی و هم رزم شهیدش حسین حعفری ضمن خلق حماسه زرین دیگر، به دنیا نشان دادند که این ملت همواره قدردان فرزندان خود و پاسدار خون حافظان امنیت و آرامش کشور است.
سردار حسین سلامی که سخنران ویژه این مراسم بود، حاج قاسم سلیمانی را فرمانده ای شجاع، وفادار، فداکار و بی نظیر توصیف کرد و افزود: تاریخ بشریت همانند او را کمتر و یا اصلا ندیده است.
گفتنی است ازدحام جمعیت به حدی بود که مراسم تدفین شهداء به تعویق افتاد و در سحر گاه امروز پیکر این شهید عزیز در جمع دوستان هم رزمش آرام گرفت.

گوشه ای از مراسم تشییع پیکر شهید سپهبد سلیمانی و یار و همرزمش سردار جعفری به روایت تصویر

حضور مادر شهید حججی در این مراسم