1398/9/23 شنبه
برپایی میز خدمت جهادی دانشگاه پیام نور استان در نماز جمعه کرمان
میر خدمت جهادی این هفته نماز جمعه کرمان با حضور مسئولان دانشگاه پیام نور استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا محدثی زرندی رئیس دانشگاه پیام نوراستان، دکتر محسن میرحبیبی معاون دانشگاه پیام نوراستان، دکتر حسین رشیدی نژاد رئیس مرکز کرمان و تعدادی از مدیران ستاد و کارشناسان دانشگاه با حضور در نماز جمعه ، پاسخ گوی مراجعان نمازگزار این هفته جمعه بودند.
گفتنی است دانشگاه پیام نور با ویژگی های منحصر به فرد نظیر: کمترین میزان شهریه، امکان برگزاری آزمون پایان نیمسال در شهر محل دلخواه، منابع درسی غنی، برگزاری آزمون های استاندارد، توجه به مسائل فرهنگی و حضور دانشجو در کنار کانون گرم خانواده و...، پاسخگوی خیل عظیم مشتاقان تحصیلات عالی کشور می باشد و همواره سهم قابل توجهی از پذیرش های تحصیلات تکمیلی، آزمون های وکالت، و استخدامی دستگاههای اجرایی را به خود اختصاص داده است.