1398/9/17 یکشنبه
نشست دانشجویی با موضوع «امریکا بدون سانسور»با حضور «سیدهاشم میرلوحی » در مرکز کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،در این بر نامه سید هاشم میر لوحی نویسنده کتاب «یوسرائیل و صهیوناکراسی» «آمریکا بدون نقاب» اظهار داشت: آمریکا خنجرش را در پشت شما زده اما به شما می‌خندد. روی شما را می‌بوسد.
میرلوحی گفت: جنایتی که آمریکا در طول تاریخ مرتکب شده بسیار گسترده است و هر چه در کتاب‌ها و سخنانم می‌گویم بر اساس اسناد و مدارک خود آمریکایی‌ها است. مثلا اگر به کتاب «یوسرائیل و صهیوناکراسی: ایالات متحده اسرائیل و سلطه صهیونیسم بر مردم» مراجعه کنید با بخشی از این جنایت‌ها آشنا می‌شوید که همه بر اساس اسناد خود آمریکایی‌ها نوشته شده است.
وی با بیان اینکه پس چرا بعضی‌ها این قدر شیفته آمریکا هستند ، گفت: چون متأسفانه آمریکا همیشه چهره کریه خود را بَزَک (آرایش) شده نشان می‌دهد و خیلی‌ها سوابق آمریکا را نمی‌بینند و در دام آن می‌افتند. نسل جدید خیلی از قضایا را نمی‌داند، اهل مطالعه هم نیست.
میر لوحی، با اشاره به دشمنی آمریکا با ایران اسلامی افزود:  مساله سلاح هسته‌ای بهانه است و هدف این‌ها جمهوری اسلامی و اسلام ناب است.
این استاد دانشگاه گفت: آمریکایی‌ها همواره صحبت از دموکراسی می‌کنند که خودشان هم ندارد.
گفتنی است این برنامه به همت بسیج دانشجویی مرکز کرمان برگزار شد.