1398/9/17 یکشنبه
به مناسبت 16 آذر روز دانشجو
افتتاح نمایشگاه توانمندی و کارآفرینی دانشجویان در مرکز رفسنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نمایشگاه با حضور دکتر فصیحی هرندی فرماندار رفسنجان و دکتر مهرابی گوهری رئیس مرکز رفسنجان در ۲۵ غرفه و با همکاری فرهنگسرای جوان شهرداری رفسنجان افتتاح گردید.
دکتر فصیحی هرندی، در مراسم افتتاح این نمایشگاه، خطاب به دانشجویان گفت:دانش باید در مسیر خلاقیت و کارآفرینی به کار گرفته شود و بتواند به تولید ثروت منجر شود.
همچنین دکتر مهرابی گوهری رئیس مرکز رفسنجان نیز با تبریک روز دانشجو، حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و کارآفرین را از سیاستهای اصلی دانشگاه ذکر کرد و برپایی این نمایشگاه را در همین راستا ارزیابی نمود.
وی فعالیت در کانون های فرهنگی هنری دانشگاه را وسیله رشد و پیشرفت دانشجو دانست و تاکید کرد:رشد فکری و فرهنگی دانشجو و شکل شخصیت آینده وی در گرو فعالیت در کانون های فرهنگی هنری و انجمن های علمی است.