1398/9/17 یکشنبه
مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نورخبر داد:
جزئیات نحوه ثبت نام دانشجویان دانشگاه پیام نور در بيست و پنجمين دوره المپياد علمي دانشجويي كشور

مدیرکل اموردانشجویان دانشگاه پیام نور گفت :طبق اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور، ثبت نام درآزمون دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1399 و بيست و پنجمين دوره المپياد علمي دانشجويي كشور از روز شنبه 16 آذر آغاز و در روز دوشنبه مورخ 25 آذر پایان می پذیرد.
به گزارش روابط عمومی، دکترصفاری نیا ادامه داد: المپیاد علمی دانشجویی شامل رشته های«زبان و ادبیات فارسی»،«الهیات و معارف اسلامی-علوم قرآنی»،«علوم اقتصادی»،«علوم تربیتی»،«حقوق»،«شیمی»،«فیزیک»،«زیست شناسی جانوری»،«زیست شناسی گیاهی» ، «ریاضی»، «آمار»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی عمران»،«مهندسی مکانیک»،«مهندسی کامپیوتر»، «مهندسی کشاورزی - زراعت و اصلاح نباتات»، «علوم جغرافیایی»، «علوم زمین»، «مهندسی مواد و متالورژی» «روانشناسی»، «مهندسی صنایع» و «طراحی صنعتی» می‌شود.
رئیس شورای سیاستگذاری المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه پیام نور خاطر نشان کرد: دانشجویان متقاضی دانشگاه پیام نور، پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما  و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام آزمون مذكور اقدام نمايند.
دکتر صفاری نیا تصریح کرد:آن دسته از دانشجويان سال سوم كه منحصرا علاقمند به شركت در المپياد علمي دانشجويي كشور هستند و مطابق ضوابط دفترچه ثبت نام نمي توانند در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته شركت نمايند، می توانند مربع مربوط در بند 31 فرم تقاضا نامه ثبت نام آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 " که منحصرا متقاضی شرکت در المپیاد می باشم" را علامت گذاري نمايند. اين دسته از داوطلبان مجاز به انتخاب رشته نيز نمي باشند و فقط در المپياد متمركز كه همزمان با آزمون كارشناسي ارشد مي باشد، شركت مي كنند.
رئیس شورای سیاستگذاری المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه پیام نور بیان کرد: متقاضیان شرکت در المپیاد متمرکز و غیر متمرکز باید در زمان شرکت در آزمون المپیاد(در نیمه دوم سال تحصیلی 1399)دانشجو باشند،ضمن اینکه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی نمی توانند در المپیاد علمی دانشجویی شرکت نمایند ،منتخبین مرحله اول المپیاد متمرکز به همراه منتخبین المپیاد غیر متمرکز می توانند در آزمون تشریحی مرحله دوم (نهایی) المپیاد علمی دانشجویی کشور،شرکت کنند.
وی در پایان افزود:دانشجویان مستعد دانشگاه پیام نور در سال 1398 موفق شدند  رتبه 3 رشته زبان و ادبیات فارسی، رتبه 5 رشته علوم تربیتی، رتبه 12 رشته مهندسی کامپیوتر و رتبه 15 رشته الهیات و معارف اسلامی را در مرحله نهائی المپیاد کسب کنند.