1398/9/16 شنبه
پیام رییس دانشگاه پیام نور استان کرمان به مناسبت ۱۶ آذر
دکتر علیرضا محدثی زرندی رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان در پیامی 16آذر روز دانشجو را تبریک گفت

بسم الله الرحمن الرحیم

شانزدهم آذرماه یادآور رشادت دانشجویانی است که با نثار خون خود از کیان کشور در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان دفاع کردند تا در راه رسیدن به استقلال کشور پیام آزادخواهی ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند.
پیشگامی و پیشتازی ارزنده دانشگاهیان و دانشجویان در همه عرصه‌ها و تحولات ایران، چه در اعصار قبل و چه در دوران بعد از انقلاب اسلامی همواره تعهد دانشگاه را نسبت به ارزش‌های والای ملی و دینی که ملت به آن پایبند است نشان داده است.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنبش دانشجویی، این روز را به تمامی شما دانشجویان و فرهیختگان جامعه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
و امیدوارم دانشجویان با بهره گیری از استعدادهای ارزنده خویش و حضوری فعالانه در عرصه های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی و... در راه عزت و بالندگی کشور، از هیچ کوششی دریغ ننمایند و در سایه همدلی، اتحاد و مجاهدت علمی بیش از گذشته برای تحقق توسعه همه جانبه و پایداری کشور گام بردارند.