1398/8/4 شنبه
مراسم تکریم و معارفه رؤسای بسیج اساتید مرکز کرمان
آرش رشیدی به سمت رئیس بسیج اساتید مرکز کرمان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تکریم و معارفه رؤسای بسیج اساتید مرکز کرمان با حضور دکتر علیرضا محدثی زرندی رئیس دانشگاه پیام نور استان، دکتر محمود بابایی رئیس بسیج اساتید استان کرمان و جمعی از مدیران ستاد استان برگزار شد.
در این مراسم دکتر محمود بابایی، ضمن تشکر از  تلاش های دکتر حسین رشیدی نژاد، اقدامات ایشان در زمان مسئولیتشان را سبب ارتقاء جایگاه بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان عنوان کرد.
ایشان به مسئولیتهای خطیر بسیج اساتید اشاره کرد و افزود:علم و فناوری جایگاه ویژه ای در بیانیه گام دوم انقلاب دارد و نقش اساتید مخلص و انقلابی در تحقق این جایگاه بسیار مهم و ارزشمند است و لذا همه کسانی که به تحقق این مهم  کمک نمایند عضو بسیج اساتید هستند.
بابایی دانشگاه پیام نور را دارای ذخیره نیروی انسانی کارآمد و خدوم دانست و گفت:دکتر آرش رشیدی  فردی جوان و خوشفکر هستند و امیدواریم در زمان مسئولیت ایشان،  شاهد رشد و شکوفایی علمی این مجموعه باشیم.