1398/5/16 چهارشنبه
معاون دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
کسب مجوز صدور گواهینامه بین المللی ICDL توسط دانشگاه پیام نور استان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با پیگیری های به عمل آمده، دانشگاه پیام نور استان کرمان  برای اولین بار موفق به کسب مجوز اخذ امتحان و صدور گواهی نامه بین المللی بنیاد ICDL شد.
دکتر محسن میرحبیبی، معاون دانشگاه پیام نور استان گفت: در صورتی که داوطلب آمادگی آزمون را داشته باشد می تواند بدون شرکت در دوره های آمادگی و صرفا با پرداخت، هزینه آزمون، در امتحان پایان دوره شرکت نموده و در صورت قبولی گواهینامه پایان دوره برای وی صادر خواهد شد.
ایشان به مزیت دیگر این طرح هم اشاره کرد و گفت: مراکز و واحدهای استان می توانند این دوره ها را ویژه دانشجویان، کارکنان و سایر افراد متقاضی برگزار نمایند و برای اخذ امتحان پایان دوره، افراد را به ستاد استان معرفی نمایند.
معاون دانشگاه پیام نور استان، به نحوه برگزاری امتحان هم اشاره کرد و گفت :امتحان پایان دوره ICDL به صورت Online  بوده و نتیجه آزمون داوطلب بعد از پایان آزمون قابل مشاهد ه می باشد .
محسن میر حبیبی به اعتبار این مدرک هم اشاره کرد و افزود:مدرک صادر شده بین المللی بوده و در 140 کشور جهان اعتبار دارد.