1398/5/13 یکشنبه
معاون دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
مرکز علم دانشگاه به زودی راه اندازی می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محسن میر حبیبی، معاون دانشگاه پیام نور استان، از راه اندازی مرکز علم دانشگاه خبر داد و گفت :این مرکز در راستای  ارتباط بیشتر دانش آموزان با دانشگاه و آشنایی آنها با فضاهای علمی –پژوهشی راه اندازی می شود .
ایشان تاکید کرد: دانشگاه پیام نور استان کرمان در نظر دارد با اجرای عملی مطالب آموخته شده در محیط های آزمایشگاهی و ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان بتواند گامی موثر در افزایش میزان ماندگاری مفاهیم علمی و تثبیت یادگیری آنها بردارد.
محسن میر حبیبی به هزینه های این فعالیتها هم اشاره کرد و گفت: هزینه بهره مندی دانش آموزان از این فعالیتها طوری در نظر گرفته شده که بتوانیم، میزبان طیف وسیعی از دانش آموزان باشیم و دانشگاه پیام نور و امکانات علمی –آموزشی آنرا بیش از  گذشته، برای جوانان و نوجوانان کرمانی معرفی نماییم.