1398/2/20 جمعه
به مناسبت رو ز جهانی اسم و آلرژی، در مرکز بافت برگزار شد.
کارگاه آموزشی عوامل بروز یا شدت آسم و آلرژی

به همت کانون همیاران سلامت و کانون هلال احمر دانشگاه پیام نور مرکز بافت و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان بافت کلاس آموزشی عوامل بروز یا شدت آسم و آلرژی در مرکز بافت، برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز بافت، دکترخالوئی پزشک مرکز بهداشت شهرستان بافت، در رابطه با عوامل بروز آلرژی صحبت کرد و گفت: مواد حساسیت زا، مانند گرده های گل و گیاه و پر و موی حیوانات، حشرات، قارچها، بوهای تند، گرد و غبار، عفونت های ویروسی و مواد شوینده و جرم گیر ها را از عوامل ایجاد آلرژی در انسان است.
وی خاطرنشان کرد، در صورتی که آلرژی در افراد درمان نشود در طولانی مدت به آسم تبدیل می شود که در بعضی از موارد در اثر تنگی نفس باعث مرگ انسان می شود .
در پایان دانشجویان و کارکنان سوالات خود را مطرح کردند که ایشان به سوالات پاسخ دادند.