1397/8/12 شنبه
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه پیام نور کرمان به مناسبت سالروز13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

بسم الله الرحمن الرحیم

13 آبان روز افشای هویت  ددمنشانه نظام سلطه و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایت کار است همچنین روز عصبانیت آمریکا از حرکت آگاهانه و شجاعانه دانشجویان پیرو خط امام در سال 1358 است؛چرا که بخاطر رسوا سازی خوی پلیدش( آزادی ستیزی و چپاولگری اش )توسط دانشجویان آزادی خواه و استقلال طلب کشور،به یکباره دست جنایتکارش از غارت اموال و منابع غنی کشور قطع گردید.عصبانیتی که در حال حاضر و بعد از گذشت 40 سال از انقلاب شکوهمند اسلامی  در مواضع خصمانه و سخنان کینه توزانه و سخیف  رییس جمهور فعلی آمریکا نیز علیه مردم انقلابی ، استقلال طلب و آزادی خواه ایران اسلامی دیده می شود.چه زیباست یادآوری فرمایش شهید بزرگوار دکتر بهشتی که خطاب به آمریکای سلطه طلب عصبانی فرمود"آمریکا از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر".
ما اساتید بسیجی دانشگاه پیام نور کرمان با تأسی از ندای "هیات من الذلة" سالار شهیدان و اقدام بسیار ارزشمند تسخیر لانه جاسوسی سابق آمریکا ،که امام بزرگوار از آن اقدام ،به انقلاب دوم یاد کردند؛امروز با پیروی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب و در راستای حفظ آرمان های مقدس امام و انقلاب ،با تلاش بیشتر در سنگر دانشگاه و تقویت بنیه علمی و نوآوری همراه با آگاهی سیاسی ،اجازه نخواهیم داد رویای شوم آمریکای جهانخوار برای سلطه مجدد بر کشور عزیزمان تعبیر شود ، و خطاب به دشمنان سلطه طلب و طماع ایران اسلامی می گوییم که " شتر در خواب بیند پنبه دانه \  گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه".
در پایان ضمن گرامیداشت یوم ا...13 آبان،اعلام می داریم 13 آبان امسال با عزمی جزم تر با ملت فهیم ،آزادی خواه  و استقلال طلب کشور هم صدا شده و بر علیه استکبار جهانی به سرکردگی شیطان بزرگ ،فریاد "مرگ بر آمریکا" سر می دهیم.