1397/8/9 چهارشنبه
برگزاری جلسه کمیته دانشگاهیان ستاد بزرگداشت 13آبان در دانشگاه پیام نور

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهیان ستاد بزرگداشت 13آبان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جلسه کمیته دانشگاهیان ستاد بزرگداشت یوم الله 13 آبان در محل دفتر ریاست دانشگاه پیام نور استان کرمان آقای دکتر محدثی زرندی و با حضورمدیران فرهنگی دانشگاه پیام نور ، علوم پزشکی ، علمی و کاربردی ، فرهنگیان و آزاد برگزار گردید. در این جلسه ریاست استان ضمن خوش آمدگویی به حضار و ابراز خرسندی از اینکه دانشگاه پیام نور میزبان برگزاری  جلسه کمیته دانشگاهیان  بزرگداشت 13 آبان می باشد ، 13 آبان را روز تجلی دوباره آزادگی و شجاعت و غیرت انقلابی در ملت ایران دانست.  وی  افزود بی شک با توجه به شرایط حساس کشور و منطقه و در پاسخ به بدعهدی و سخنان رییس جمهور آمریکا ، ملت استوار و همیشه در صحنه ایران اسلامی ، امسال هم با حضور پرشور خود در راهپیمایی یوم الله 13 آبان بار دیگر وحدت و انسجام ملی را به رخ جهانیان خواهند کشید و مواضع خود نسبت به استکبار را نشان خواهند داد.

در ادامه این جلسه مصوباتی مطرح و مصوب شد که اهم مصوبات به شرح  ذیل می باشند.

1. بیانه مشترک دانشگاهیان
  2. حضور دانشگاهیان در راهپیمایی 13 آبان
  3. نصب بنر در خصوص راهپیمایی دانشگاهیان در یوم ا... 13 آبان.
  4. روشنگری دانشجویان در خصوص تایید تسخیر لانه جاسوسی آمریکا .
  5. استفاده از گروه معارف دانشگاهها و جلسه با اساتید درس انقلاب.
  6. استفاده از ظرفیت بسیج اساتید و بسیج کارکنان .
  7. مجری بودن هر یک از دانشگاهها در این ایام و استفاده دانشجویان دیگر دانشگاهها .
  8. استفاده بیشتر از اساتید با تفکر انقلابی.