مراکز و واحدها
1398/9/19 سه‌شنبه
برگزاری نشست تخصصی کتابخوان در واحد کوهبنان
نشست تخصصی کتابخوان با همکاری دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد و حوزه علمیه شهرستان کوهبنان در سالن دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو و ۲۷ آذر، روز وحدت حوزه و دانشگاه، نشست کتابخوان با حضور مسئولین شهرستان، اساتید و دانشجویان برگزار شد.
در این نشست، امام جمعه شهرستان گفت: در قرآن کریم یکی از انگیزه های مهم که باعث شده انسان شرافت خود را حفظ کند و در مقابل شیاطین بایستد بحث علم و دانش است.
وی افزود: به علم و دانش باید بهای ویژه داده شود زیرا، تفاوت است بین کسی که می داند و کسی که نمی داند تاریخ نشان داده که انسان های دانشمند و اهل علم عموما یار و همراه پیامبران و امامان بوده اند.
همچنین بیان داشت: اگر انسان از علم خوب بهره نبرد و فقط ظواهر علم را حفظ کند و به نورانیت آن توجه نکند، شاید این علم باعث گرفتاری او شود.
سپس ۷ نفر از اساتید دانشگاه  بهترین کتابی که مطالعه کرده بودند،معرفی کردند.
در ادامه مراسم با برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر پایان یافت.