مراکز و واحدها
1398/9/5 سه‌شنبه
مراسم غبار روبی مزار شهدای گمنام در هفته بسیج با حضور کارکنان ودانشجویان واحد ریگان
کارکنان و دانشجویان واحد ریگان با آرمانهای شهدا تجدید پیمان نمودند

به گزارش روابط عمومی واحد ریگان، به مناسبت هفته بسیج جمعی از کارکنان، دانشجویان با حضورامام جماعت دانشگاه در گلزار شهدا حضور یافته وضمن غبار روبی مزار شهدا ی گمنام با آرمان های امام راحل و شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.
در این مراسم زیدآبادی، رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته بسیج یاد وخاطره شهدای حق و فضیلت و شهدای جنگ تحمیلی، انقلاب اسلامی وشهدای مدافع حرم با اشاره به اهمیت لزوم حفظ انسجام واتحاد ملی گفت:مردم ما به دنیا نشان داده اند که در زمان تهدید دشمنان، اتحاد وانسجام بسیار بالایی دارند و امروز به برکت خون شهدای ایران اسلامی شاهد پیشرفت و تعالی روز افزون در حوزه های مختلف کشور هستیم.
وی گفت :ما با رهبر عزیز وشهیدان عزیز مان عهد وپیمان ومیثاق مجدد می بندیم تا ان شاءالله با شناخت طریق پاک شهدا، از ادامه دهندگان راستین راه آن عزیز آن باشیم.