مراکز و واحدها
1398/7/21 یکشنبه
بازدید دکتر محسنی معاون آموزشی و تحصيلات تكميلي دانشگاه پیام نور از واحد باغین
دکتر محسنی معاون آموزشی و تحصيلات تكميلي دانشگاه پیام نور از واحد باغین بازدید کرد

زدید دکتر محسنی معاون آموزشی و تحصيلات تكميلي دانشگاه پیام نور از واحد باغین
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محسنی معاون آموزشی و تحصيلات تكميلي دانشگاه پیام نور در این بازدید در جمع کارکنان واحد باغین اظهار داشت: از حدود جمعيت چهار ميليوني دانشجو در كشور ،  15 درصد آنان در اين دانشگاه تحصيل مي كنند.
وی با اشاره به ارائه منابع، محتوا و آزمون يكسان و پذیرش دانشجویان دانشگاه پیام نور در مقاطع تحصیلات تکمیلی  گفت: دانش آموختگان اين دانشگاه ثابت كرده اند كه اين روش آموزش درخشش دانشجويان دانشگاه در آزمون مقاطع بالاتر موفقيت آميز است.
دکتر محسنی بابیان اینکه دانشگاه پيام نور به عنوان دانشگاهي مردمي، موفقيت هاي مختلفي طي سه دهه فعاليت خود داشته است، افزود: ارائه آموزش عالي به قشرهاي مختلف مردم با شعار 'آموزش براي همه، همه جا، همه وقت' فلسفه وجودي اين دانشگاه است.
معاون آموزشی و تحصيلات تكميلي دانشگاه پیام نور از زحمات و تلاش های رئیس و کارکنان واحد باغین تشکر کرد و اظهار داشت که امروزه  دانشگاه پیام نور از نظر علمی و خدمات رسانی به دانشجویان در جایگاه خوبی قراردارد.
گفتنی است: در این بازدید دکتر حسین رشیدی نژاد گزارشی از وضعیت آموزشی وفرهنگی وعمرانی این واحد ارائه کردند.