مراکز و واحدها
1398/6/13 چهارشنبه
دانشجویان جهادگر مرکز سیرجان به اردوی جهادی رفتند
با بدرقه مسولین دانشگاه پیام نور سیرجان و فرمانده سپاه این شهرستان، دانشجویان جهادگر این دانشگاه به اردوی جهادی اعزام شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیرجان در این اردو بیش از 30 نفر از دانشجویان جهادگر دختر و پسر به مناطق محروم بخش گلستان و بلورد از توابع شهرستان سیرجان اعزام شدند.
بر اساس این گزارش در مراسم افتتاحیه این اردو سرهنگ باقری فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سیرجان دانشجویان جهادگر را مایه امید اقشار ضعیف و کم بهره معرفی کرد و گفت: هر کس هزینه های عمرانی و تجهیزاتی اردوهای جهادی را تأمین می کند حتما می تواند هزینه نیروی انسانی را هم تأمین کند اما اینکه از دانشجویان بسیجی و جهادگر استفاده می کنیم به خاطر بَعد فرهنگی مسئله و روحیه بخش و امید بخش بودن این دانشجویان است.
گفتنی است اردوی جهادی دانشجویان جهادگر دانشگاه پیام نور سیرجان یک هفته به طول می انجامد و در این اردو علاوه بر اقدامات عمرانی، برنامه های دیگری نظیر برنامه های فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی، درمانی و مشاوره ای هم انجام می شود.