اخبار واحدها
1398/4/3 دوشنبه
به مناسبت هفته قوه قضائیه
رئیس و کارکنان واحد ریگان با ریاست دادگستری این شهرستان دیدار کردند.

.

به گزارش روابط عمومی واحد ریگان، دکتر رحیم زاده رئیس واحد ریگان در این دیدار ضمن تبریک هفته قوه قضائیه وگرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی گفت: نقش برجسته و ماندگار شهید بهشتی در قوه قضاییه و تلاش های این شهید مظلوم در تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران باید برای جامعه و به ویژه نسل های جوان تبیین شود.
وی با بیان اینکه اقتدار قوه قضاییه در نظام جمهوری اسلامی موجب تحقق عدالت در جامعه شده است، تاکید کرد: مهمترین سرمایه قوه قضاییه اعتماد مردم و وجود قضات پاک سرشتی است که  تمام زندگی خود را در این راه صرف خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: هفته قوه قضاییه فرصتی برای تکریم تلاش خالصانه قشر خدوم و متعهد در دستگاه قضا و به ویژه تجلیل و پاسداشت یاد و خاطره مجاهد نستوه ، شهید مظلوم دکتر بهشتی و شهیدان والامقام این عرصه است.
در ادامه این دیدار، سلطانی رئیس دادگستری شهرستان ریگان اظهار کرد:
این دستگاه با وحدت و همدلی که بین ادارات این شهرستان بخصوص دانشگاه پیام نور وجود دارد، در راستای ایجاد امنیت و کاهش جرائم و آسیب های اجتماعی تلاش می نماید.