مراکز و واحدها
1398/2/23 دوشنبه
کمیسیون دانشجویی شهرستان ریگان برگزار گردید
اولین نشست کمیسیون دانشجویی شهرستان ریگان با حضور دکتر رحیم زاده رئیس واحد ریگان و سایر اعضاء این کمیسیون در فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد ریگان، دکتر رحیم زاده، رئیس واحد ریگان  و دبیر این کمیسیون گفت: هدف از نشست کمیسیون دانشجویی بررسی مسائل دانشگاهی و دانشجویی است در این نشست گزارشی از اقدامات  انجام شده دانشگاه  در حوزه های مختلف ارائه  نمود و سپس مسایل دانشجویی دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت دکتر رحیم زاده دبیر این کمیسیون با تاکید بر استفاده حداکثری از پتانسیل ‌موجود در دانشگاه‌ها و توانایی‌های دانشجویان گفت: دانشجویان ذخایر این مملکت هستند و آنها در قالب تشکل های خود می توانند منشا اثر باشند و این به شرطی است که زمینه برای حضور مثبت آنان در عرصه مهیا شود.  وهمچنین ایشان بر تشکیل مستمر جلسات کمیسیون و رصد مسائل و مشکلات دانشجویان تاکید نمود.
در ادامه این جلسه، مهندس باقری رئیس کمیسیون گفت:ما باید در مسیر رفع مشکلات حوزه دانشجویی قدم برداریم چرا که اعتقاد داریم برای توسعه یک جامعه باید به مبحث آموزش خصوصا “درحوزه دانشجویی توجه ویژه داشت و خواستار گسترش کارهابخصوص در زمینه کارآفرینی بیشتر در دانشگاهها شد و به منظور رشد و اعتلای سطح علمی کشور باید تمام توانمان را برای برطرف کردن مشکلات و مسایل دانشجویان به کار بگیریم. دانشجویان را فرزندان و آینده سازان این مرز و بوم عنوان کرد
همچنین، اکبرزاده رییس اداره فنی وحرفه ای شهرستان با اشاره به لزوم فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دانشجویان خاطرنشان کرد: لازم است دانشجویان در دوران دانشجویی علاوه بر تحصیل و فعالیت های علمی، در عرصه های مهارتی نیز حضور داشته باشند.