مراکز و واحدها
1397/12/20 دوشنبه
گردهمایی دانشگاهیان سیرجان در حمایت از بیانیه «گام دوم انقلاب»
دانشگاهیان سیرجان برای حمایت از بیانیه مقام معظم رهبری با عنوان «گام دوم انقلاب» گرد هم آمدند و ضمن افتتاح دبیرخانه دائمی پیگیری رهنمودهای معظم له در بیانیه مذکور، برای اجرای هرچه بهتر و سریعتر مفاد این بیانیه بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیرجان، در این گردهمایی که صبح امروز  در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان برگزار شد، دانشجویان، اساتید، کارکنان، رؤسا، معاونین و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، طلاب و فضلای حوزه های علمیه و مدیران ارشد شهرستان سیرجان حضور داشتند.
بر پایه این گزارش، در این جلسه که با سخنرانی امام جمعه سیرجان همراه بود طومار حمایت دانشگاهیان از بیانیه «گام دوم انقلاب»، توسط حاضران امضا و بر اجرایی شدن این بیانیه در سطح جامعه تأکید شد.
در این جلسه همچنین حجت الاسلام دکتر متقی فر عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور سیرجان به عنوان نماینده امام جمعه این شهر در دبیرخانه دائمی پیگیری رهنمودهای مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب معرفی شد.