مراکز و واحدها
1397/11/8 دوشنبه
برگزاری نشست تخصصی کتاب خوان در واحد کوهبنان
به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، نشست کتاب خوان تخصصی امام خمینی (ره) شهرستان کوهبنان با هماهنگی دانشگاه پیام نور کوهبنان با نهاد کتابخانه عمومی شهرستان، در کتابخانه شهید اول کوهبنان برگزار شد

هدف از برگزاری این نشست آشنایی بیشتر دانشجویان و جامعه با زندگی نامه، وصیت نامه و تفکر و عقاید امام (ره) و تشویق جهت بالا بردن سرانه مطالعه در جامعه می باشد.
در این نشست ۴ نفر از دانشجویان و ۲ نفر از کارکنان دانشگاه پیام نور خلاصه ای از کتاب های خورشید تا سپیده، وصیت نامه سیاسی امام ( ره) ، پابه پای آفتاب، دولت و دین، فرهنگ و تمدن از دیدگاه امام( ره)، تعصب از دیدگاه امام(ره) بیان نمودند.
در ادامه رئیس دانشگاه، جناب آقای هابطی نژاد ضمن تبریک چهلمین سالگرد انقلاب، یکی از دستاوردهای انقلاب تاسیس دانشگاه پیام نور بیان نمودند و از همه حاضرین خواستار ادامه تحصیل در شهرستان خود، بخصوص دانشگاه پیام نور شدند.
و در پایان با اهدا لوح و کتاب از سخنرانان تقدیر بعمل آمد.