مراکز و واحدها
1397/7/2 دوشنبه
آغاز ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در مرکز کرمان با راه اندازی ستاد استقبال

به گزار ش روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکز کرمان  ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در مرکز کرمان با راه اندازی ستاد استقبال از امروز آغاز شد.

این ستاد بر اساس دستورالعمل سازمان مرکزی وبا هدف ثبت نام وخدمت‌رسانی و راهنمایی دانشجویان جدیدالورود تشکیل شده است،

پاسخ گویی به سوالات دانشجویان جدید قبل از تحویل مدارک ،برپایی ایستگاه های صلواتی و همچنین ثبت نام اینترنتی از دانشجویانی که موفق به ثبت نام نشده اند، راهنمایی دانشجویان در جهت تسهیل روال ثبت نام، مشاوره ، تکریم والدین و آگاه ساختن دانشجویان از قوانین و مقررات دانشگاه ازبرنامه های ستاد استقبال مرکز کرمان است.

گفتنی است:مراحل کامل ثبت نام اعم از اینترنتی و تحویل مدارک با جزئیات کامل در سایت مرکز کرمان به آدرس kerman.pnuk.ac.irقرار گرفته است.

همچنین دکتر محمود فرهادیان رئیس مرکز ودکتر علیرضا نجف زاده معاون مرکز کرمان با حضور در ستاد استقبال از روند ثبت نام دانشجویان جدید بازدید کردند.