مراکز و واحدها
1397/2/29 شنبه
برگزاری مانور زلزله در واحد بردسیر

دانشگاه پیام نور واحد بردسیر در راستای افزایش آگاهی و مهارت دانشجویان در مواجهه با زلزله و فراهم نمودن بستری برای تمرین و به نمایش پذاشتن و هماهنگی توانایی ها و امکانات دستگاه های اجرایی مختلف عضو ستاد بحران شهرستان بردسیر,با همکاری هلال احمر شهرستان, اقدام به برگزاری مانور زلزله و امداد و نجات در این دانشگاه نمود .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مانورکه جمعی از مدیران ستادی استان، رئیس و کارکنان واحد بردسیر و مسئولین محلی این شهرستان حضور داشتند، پس از وقوع زلزله ی فرضی, پناه گیری, خروج از محل حادثه,اسکان موقت, امداد و نجات از ارتفاع,یافتن مصدومین از زیر آوار با استفاده از سگ های زنده یاب به کمک تیم های نجات و امداد هلال احمر و همکاری دانشجویان انجام شد.

از دیگر برنامه های این مانور، اطفاء حریق و امداد و نجات جاده ای به کمک آتش نشانی و نیروهای در حال آموزش فنی و حرفه ای,رسیدگی به مصدومین و اقدامات درمانی سرپایی و انتقال به مراکز درمانی توسط اورژانس, برقراری نظم و امنیت عمومی توسط نیروی انتظامی, قطع به موقع جریان برق و اتصال مجدد آن و رفع عیوب شبکه ی برق رسانی توسط اداره برق بود که به خوبی توسط نهادهای مسئول صورت پذیرفت .

همچنین اداره ی آموزش و پرورش شهرستان بردسیر نیز با شرکت دادن تعدادی از دانش آموزان جهت کسب آموزش و مهارت در مواجهه با زلزله, در این مانور همکاری نمودند.

لازم به ذکر است در پایان این مانور ، طی مراسمی روند برگزار مانور مورد ارزیابی قرار گرفت و نکات مثبت و منفی آن بیان گردید .