فرهنگی
1398/7/30 سه‌شنبه
خدمت رسانی «موکب دانشگاه پیام نور مرکز کرمان» به جاماندگان و راهپیمایان اربعین حسینی در مسیر«کرمان –جوپار»
دانشگاه پیام نور مرکز کرمان با راه اندازی «موکب» در روز اربعین در مسیر «کرمان -جوپار» به راهپیمایان وجاماندگان اربعیین حسینی خدمت رسانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،در این موکب، دانشجویان «هئیت انصار الرسول و بسیج دانشجویی» دانشگاه پیام نور مرکز کرمان به جاماندگاه و راهپیمایان اربعین حسینی خدمت رسانی کردند.
دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز کرمان اعلام کردند: هدف از راه اندازی موکب ‌خدمت رسانی به اراتمندان به سیدالشهدا و مردمی که با پای پیاده از کرمان به جوپار عزیمت می کنند می باشد.
گفتنی است جمعی از مردم کرمان هر ساله در روز اربعین حسینی مسیر شهر کرمان تا حرم امام زادگان شهر جوپار را پیاده طی می کنند و در مراسم اربعین حسینی که در این شهر برگزار می شود شرکت می نمایند.
مردم در مسیر پیاده‌‌روی باحضور در موکب دانشگاه پیام نور مرکز کرمان پذیرایی می شدند.