فرهنگی
1398/7/23 سه‌شنبه
دبیرخانه دائمی شعر آیینی نور  در دانشگاه پیام نور استان کرمان
مدیر فرهنگی دانشجویی استان کرمان از راه اندازی دبیرخانه دائمی شعر آیینی نور در کرمان خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آقای دکتر امین رستمی از راه اندازی دبیرخانه دائمی شعر ایینی نور در کرمان خبر داد و گفت پس از برگزاری موفق اولین جشنواره در سال 94، و دومین جشنواره در سال 98 که میزبان شاعران دانشگاهی کشور بودیم ، در هشتمین سفر منطقه ای هیات رئیسه دانشگاه ، ازسوی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور دبیرخانه دائمی شعر آیینی نور در کرمان دایر گردید. ایشان افزود : در طول تاریخ، شاعران آئینی همواره نقش بی بدیلی در پیشبرد اهداف عالی اسلام داشته اند و نزد اهل بیت نیز از جایگاه ممتازی برخوردار بوده اند و خوشبختانه با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، این روند دچار تحول گردیده و امیدواریم جشنواره  شعر آیینی بتواند گامی موثر در تقویت جایگاه شعر آئینی در کشور بردارد.
آقای دکتر رستمی اظهار کرد تبیین و نشر آموزه های قرآن و اهل بیت، بازگویی فرهنگ، سنت و سیره اهل بیت علیهم السلام برای نسل جوان، بیان عقاید و تعمیق باورهای دینی با زبان شعر، کشف و شناسایی و معرفی استعدادهای دانشگاهی در حوزه شعر آئینی و گردآوری و نشر آثار نفیس و ارزشمند این حوزه از مهمترین اهداف  برگزاری این جشنواره می باشد.