فرهنگی
1398/4/8 شنبه
استان کرمان میزبان بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور
مرحله کشوری بیست و سومین جشنواره قران و عترت دانشگاه پیام نور، مهر ماه امسال در کرمان برگزار می شود .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه هماهنگی برگزاری بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه، با حضور دکتر علیرضا محدثی زرندی رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان و دبیر اجرایی این جشنواره، دکتر باغدار نیا معاون فرهنگی و اجنماعی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه و ابراهیمی رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل فرهنگی دانشگاه و مدیران ستاد استان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر امین رستمی مدیر امور فرهنگی و دانشجویی استان، در سخنانی به تشریح اقدامات صورت گرفته پیرامون این جشنواره پرداخت و گفت:عملکرد مناسب استان کرمان در برگزاری همایش های ملی  متعدد، سبب شده تا استان کرمان به عنوان میزبان این جشنواره انتخاب شود و این افتخاری برای اهالی دیار کریمان است که خدمتگزار حافظان، قاریان و حاملان قرآن کریم باشند.
ایشان طراحی پوستر، راه اندازی سایت جشنواره، طراحی اینفوگراف های بخش های مختلف جشنواره، افتتاح دبیرخانه دائمی قرآن و عترت و اقدامات موثر تبلیغی جهت مشارکت حداکثری دانشجویان در این رویداد بزرگ فرهنگی را، از مهترین اقدامات انجام گرفته خواند و گفت: به لحاظ کمی رشد صدردصدی نسبت به سال گذشته درکشور داشته ایم و بیش از یازده هزار نفر در کشور در این جشنواره ثبت نام نموده اند که استان کرمان رتبه اول تعداد ثبت نامی را به خود اختصاص داده است.