فرهنگی
1397/10/26 چهارشنبهمسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان کرمان:
به دنبال تدوین سند راهبردی فرهنگی در دانشگاه پیام نور استان هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحی آبادی از تدوین سند راهبردی فرهنگی در آینده ای نزدیک خبر داد.

مسول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان کرمان افزود: امروز فعالیت های فرهنگی در برخی از دانشگاهها دچار آسیب هایی است که راه پیشگیری از این آسیب ها تدوین سند راهبردی است .

ایشان تصریح کرد: عدم توجه به نیاز مخاطبان، عدم توجه لازم به آسیبهای موجود در فضای دانشگاه، عدم وجود شاخص های مناسب جهت بررسی کیفی فعالیتهای فرهنگی و عدم تعیین اولویت ها در برنامه های فرهنگی از جمله آسیب های بخش فرهنگ در دانشگاه می باشد که با برنامه ریزی راهبردی و تدوین سند فرهنگی و پیگیری اجرای آن مرتفع خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحی آبادی ادامه داد، با توجه به حمایت های بسیار خوب ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان کرمان، جناب آقای دکتر محدثی و تلاش های مجدانه مدیر فرهنگی استان جناب آقای دکتر رستمی، برنامه آموزشی در جهت تدوین این سند صورت پذیرفته و بسته آموزشی آن توسط دفتر نهاد آماده شده که در اولین فرصت دوره آموزشی جهت توانمند سازی فعالان فرهنگی در این زمینه برگزار خواهد شد.
مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان کرمان، به مزایای تدوین این سند نیز اشاره کرد و گفت: ازجمله فواید تدوین این سند، تعیین چشم انداز و هدف واحد در فعالیت ها، بدست آوردن نیازهای مخاطبان فرهنگی و برنامه ریزی در راستای نیازها، رصد کردن آسیب ها و برنامه ریزی در جهت رفع آنها و تعیین اولویت ها در برنامه های فرهنگی است، که امیدواریم هر چه زودتر برنامه آن تدوین شده و کار عملیاتی آن آغاز شود .