فرهنگی
1397/9/27 سه‌شنبه
اولین جلسه ستاد برگزاری دومین جشنواره ملی شعر آیینی نور

این جلسه با اعضا ذیل به میزبانی دانشگاه پیام نور استان کرمان برگزار شد آقای دکتر محدثی ریاست محترم استان از ضرورت و اهمیت شعر آیینی خصوصا" در جامعه دانشگاهی مطالبی بیان داشت

-جناب حجت الاسلام و المسلمین الله وردی مدیریت محترم حوزه های علمیه استان نیز ضمن تقدیر از برگزاری اولین همایش ملی شعر آیینی از ضرورت این موضوع و جایگاه آن سخن گفت.

-دکتر رستمی مدیر فرهنگی دانشجویی استان نیز گزارشی از اولین همایش ملی شعر آیینی نور به میزبانی دانشگاه پیام نور استان ارائه داد.

-خانم دکتر معین الدینی عضو محترم هیات علمی و دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه نیز به عنوان دبیر علمی همایش مظالبی در خصوص قالب آثار ، موضوعات ترکیب هیات داوران ارائه داد.

پس از بحث و تبادل نظر اعضا محترم موارد ذیل مطلوب گردید:

1-عنوان از همایش به جشنواره تغییر یافت

2-جامعه هدف تمامی دانشگاهیان وزراتین اعم از دانشجویان ،کارکنان و اعضا محترم هیات علمی

3-موضوع جشنواره بصورت آزاد و در قالب آزاد باشد.

4-موضوع ویژه تحت عنوان (انقلاب اسلامی و چهل سالگی آن) در جشنواره لحاظ شود.