پژوهش
1398/2/14 شنبه
در راستای گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه صورت گرفت:
بازدید از کارخانه آب معدنی فدیشه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشگاه از کارخانه آب معدنی فدیشه کرمان بازدید نمودند.
این بازدید در راستای گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه و به همت اداره پژوهش، کارآفرینی و ارتباط با صنعت استان صورت پذیرفت و شرکت کنندگان از خط تولید این کارخانه بازدید نموده و با نحوه تولید آب معدنی آشنا شدند.
مسئول خط تولید کارخانه فدیشه کرمان، در خلال بازدید اساتید دانشگاه از این کارخانه گفت :در این کارخانه ابتدا آب طبیعی به مخازن ذخیره آب انتقال داده شده و پس از فیلتراسیون و استرلیزاسیون، محصول نهایی در بطری بسته بندی می گردد.
گفتنی است، این برنامه علمی جزء سلسله بازدیدهای اعضای علمی از مراکز صنعتی استان صورت می گیرد.
بدینوسیله از مدیر عامل و کارکنان محترم کارخانه آب معدنی فدیشه که فرصت این بازدید را فراهم آوردند، تشکر می نماییم .